The Commoner's Kitchen

Location : Surat, Gujarat

Site Area : 1230 sq.ft.

Date of Completion :  February 2021

Design Team : Niel Parekh, Pooja Shah, Dhwani Ajmera, Sanskruti Jariwala

Picture Courtesy : The Fishy Project

The space was the next step for a home-grown burger joint called The Commoner’s Kitchen with the brief given to break away from the idea of how of a food joint/burger joint should look like and rather focus on elevating the customer experience by creating a more evocative and engaging space that welcomes conversations and lingering coffee breaks.

Responding to the existing arches on site we characterized the aesthetics of the space by adding vaults. Thus, the idea of series of arches and vaults which create framed views.                                                      

CoDe Commoners kitchen-14.jpg
CoDe Commoners kitchen-15.jpg
TCK-03.jpg
TCK-02.jpg
CoDe Commoners kitchen-3.jpg
TCK-04.jpg
TCK-05.jpg